Vårt företag

Mats GunnarssonPROJEKT MOSJÖN AB är ett byggföretag som har specialiserat sig på exklusiva värmetimmerhus. Bakom företaget står Mats Gunnarsson, som fick idén att bygga ett exklusivt fritidshusområde på sin skogsmark bredvid sjön Mosjön under 1995.

PROJEKT MOSJÖN AB är dotterbolag till moderbolaget NYBRO TRANSPORT AB I koncernen ingår bland annat Nya Elwoods Åkeri, Freezing Food Småland-Öland AB, Elda Butiken i Kalmar.

Hus med exklusiva och generösa arkitektoniska lösningar fanns först hos en skandinavisk hustillverkare och leverantör. Men på grund av stigande importpriser så bestämde vi oss för att istället bygga egna modeller med eget material.

Vår höga tillverkningskvalité visar på vår mångåriga erfarenhet inom byggnation av värmetimmerhus. Alla hus har en komfortabel utrustningsstandard med golvvärme i alla våtutrymme inklusive klinkers och kakel, bastu som standard, ett komplett inrett kvalitetskök inklusive hushållsmaskiner.

Så har vi utvecklats till Smålands enda leverantör av värmetimmerhus!

Våra hus fick märkesbeteckning: MOSJÖN HUS.

Mer information om vår leveransomfattning finns under Husbeskrivning och våra arkitektoniska lösningar finns under Modeller.

PROJEKT MOSJÖN AB är exploatör och entreprenör till inflyttningsklara villor och fritidshus. Alla leveranser blir avstämda enligt kundens önskemål och krav.

Vi erbjuder följande för hus inom vårt leveransområde:
• Nybyggnation av individuella lösningar
• Renovering
• Modernisering
• Om- och tillbyggnation

Kommentarer inaktiverade.